O Nama

eko koža

Tekstilna Industrija

Derbri Holding je međunarodna kompanija, osnovana 70-ih godina u Holandiji, u centru tekstilne industrije – gradu Kulemborgu. Pored Holandije, u narednim godinama osnivane su firme u Nemačkoj, Danskoj, Kini i Koreji. Od 2006. godine otvorena je firma u Srbiji – Derbri D.O.O.

Derbri D.O.O. je posle uspešnih pet godina poslovanja u Srbiji postao lider na tržištu: tekstilna industrija. Posedujemo najveći lager mebl štofa i pratećih repro materijala. U svakom trenutku imamo preko 300.000m mebl štofa na lageru, što govori o našoj ozbiljnosti i mogućnosti redovnih isporuka čak i najvećim proizvodnim sistemima, kako u zemlji, tako i na celom prostoru Jugoistočne Evrope.

Imamo preko 30 različitih artikala sa oko 15 boja u svakom artiklu. Svake sezone se uvode novi materijali. Naši materijali su poreklom iz Holandije, Belgije – starih tekstil-nih sila, kao i iz Kine, Koreje i Turske, zemalja koje su nove sile u tekstilnoj industriji.

Tapetar-ske Usluge

Naš cilj nije samo rad sa velikim sistemima. Mnogobrojne tapetar-ske zanatske radnje sarađuju sa nama. Pored toga, da bismo izašli u susret kupcima, otvorili smo i maloprodajne objekte.

Posedujemo dobre konekcije i veze na inostranim tržištima Holandije i Nemačke što je posebno interesantno za izvozno orjentisane proizvođače. Posredujemo u skapanju poslova i ostvarivanju konekcija sa inostranstvom.

Naše osoblje je pre svega stručno, ljudi koji rade kod nas su preko petnaest godina u branši. Takođe, imamo i mlade ljude, tako da sinergija stručnosti i iskustva i mlade energije i poleta daje najbolje rezultate.

Naš moto je da ćemo se uvek dogovoriti za obostrano korisnu saradnju. Proverite!

Sva prava zadržana © Derbri D.O.O. 2012 - Dizajn i SEO by CodeDesign